Land van Coudewater houdt je op deze plek op de hoogte over alle ontwikkelingen. Natuurlijk is er niet altijd nieuws te melden. Soms wat meer en soms wat minder. Je kunt ons ook volgen via Facebook. Dan krijg je vanzelf een seintje als we nieuws hebben.

Land van Coudewater koestert historie

De VOF Land van Coudewater werd per 1 april eigenaar van een groot deel van het landgoed Coudewater, inclusief de veelal monumentale panden. Van Wanrooij en BPD die samen de VOF vormen, wilden zich zo snel mogelijk vertrouwd maken met het landgoed en vooral de historie die de gebruikers er de afgelopen eeuwen hebben beleefd.

Coudewater 28 augustus 2019

Plannen krijgen steeds meer vorm

De Boerderij aan de Peter de Gorterstraat op het Landgoed Coudewater was jarenlang de plek waar personeel van GGZ bijeenkwam om de benen te strekken, de lunch te gebruiken of een receptie bij te wonen. Maar dat is verleden tijd. Sinds kort staan er in het monumentale pand vergadertafels, de planmaquette en levensgrote foto’s van het Landgoed zoals het nu is en in de toekomst wordt. De komende tijd zal de Boerderij dienst doen als kloppend hart voor de transitie van het Landgoed zoals die de komende zes jaar vorm krijgt.

Coudewater 22 juli 2019

Circulaire sloop maakt ruimte voor Land van Coudewater

Om ruimte te maken voor de ontwikkeling van het Land van Coudewater is het nodig om bestaande gebouwen op het terrein te slopen. Om misverstanden te voorkomen: alle rijks- en gemeentelijke monumenten en vier andere gebouwen blijven zo als ze zijn.

Coudewater 20 juli 2019

Inloopavond 23 mei De Kentering Rosmalen

Sinds duidelijk is dat Van Wanrooij Projectontwikkeling BV en BPD Ontwikkeling BV is de behoefte aan duidelijkheid over de toekomst van Landgoed Coudewater bij allerlei betrokkenen alleen maar groter geworden. Beide partijen hebben inmiddels VOF Land van Coudewater opgericht en zijn klaar om met een eerste inloopavond zoveel duidelijkheid als mogelijk te verschaffen. Betrokkenen en geïnteresseerden zijn daarom op 23 mei van harte welkom in De Kentering in Rosmalen. De zaal is open vanaf 19.30. De avond zelf begint om 20.00 uur. Om 22.00 sluiten we de avond af.

Coudewater 6 mei 2019
Loading