Inloopavond 23 mei De Kentering Rosmalen

Sinds duidelijk is dat Van Wanrooij Projectontwikkeling BV en BPD Ontwikkeling BV is de behoefte aan duidelijkheid over de toekomst van Landgoed Coudewater bij allerlei betrokkenen alleen maar groter geworden. Beide partijen hebben inmiddels VOF Land van Coudewater opgericht en zijn klaar om met een eerste inloopavond zoveel duidelijkheid als mogelijk te verschaffen. Betrokkenen en geïnteresseerden zijn daarom op 23 mei van harte welkom in De Kentering in Rosmalen. De zaal is open vanaf 19.30. De avond zelf begint om 20.00 uur. Om 22.00 sluiten we de avond af.

Tijdens de inloopavond zal woordvoerder Maarten Pieters aan een drietal mensen die op dit moment een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling een aantal veel gestelde vragen voorleggen. Het gaat om de direct betrokken ontwikkelaar, de landschapsarchitect en de architect. Na afloop hiervan is er voor iedereen gelegenheid om individueel vragen te stellen. Er zullen zowel namens de VOF Land van Coudewater als namens de gemeente Den Bosch voldoende mensen aanwezig zijn om deze vragen te beantwoorden.